MALLASVEDEN MELOJAT RY

Valkeakoski
Vuosikertomus 2003
20.2.2004


1.   Yleistä

Yhdistyksen neljäs toimintakausi on ollut melko vilkasta. Toimintaa järjestettäessä on pyritty huomioimaan pidemmälle ehtineet melonnan harrastajat sekä vasta-alkajat. Jäsenmäärä on nousussa. Jäseniä oli vuodenvaihteessa 78. Uusista jäsenistä pääosa on tullut Mallasveden Melojien järjestämien melontakoulujen kautta.

2.   Johtokunta ja toimihenkilöt

Yhdistyksen johtokunta kokoontui toimintakauden aikana yhteensä 4 kertaa. Johtokunnan tehtävät ovat olleet etupäässä toimintaedellytyksien luomista ja toiminnan pääsuuntaviivojen määrittelyä sekä niihin liittyviä erilaisia tehtäviä. Seuran tilakysymys ollut myös esillä. Johtokunnan puheenjohtajana on toiminut Timo Toivonen. Muina johtokunnan jäseninä olivat:

Yhdistyksen taloudenhoitajana on toiminut Pirjo Kuittinen. Seuran kotisivuja on ylläpitänyt Kari Paunasalo. Raimo Luoto on ansiokkaasti tallentanut leikekirjaan toimintaamme sanoin ja kuvin. Varsinaisena tilintarkastajana on toiminut Juhani Rekola ja varatilintarkastajana Oiva Sartamo. Jäsentiedotetta on toimittanut Pirkko-Liisa Rautalin.

3.   Jäsenyydet

Mallasveden Melojat ry on Suomen Kanoottiliitto ry:n ja Hämeen Liikunta- ja Urheilu ry:n jäsen.

4.   Kokoukset

Yhdistyksen sääntömääräiset kokoukset pidettiin Apian Urheilutalon kokoustiloissa 7.4.2003 (kevätkokous) ja 11.11.2003 (syyskokous).

5.   Keskusteluillat ja toiminnat

Keskusteluiltoja pidettiin Apian urheilutalossa seuraavasti:

6.   Tilat

Yhdistyksellä on ollut vuokrattuna Kirjaslammen lava melontaharrastukseen, kajakkien säilytykseen, melontakoulujen pitoon ja kajakkiesittelyyn. Tilat tyhjennettiin tapahtumien ajaksi kolme kertaa.

7.   Melontakalusto

Yhdistyksellä on yhteensä 12 kajakkia, joista yksi kaksikko sekä lisäksi intiaanikanootti. Toimintakauden aikana hankittiin Carolina ja Seayak expedition kajakit.

8.   Melontakoulutus

Kesän aikana järjestettiin 3 melontakoulua, joihin osallistui 27 henkilöä. Melontakouluissa ohjaajina toimivat Timo Forsström, Petri Harju, Pälvi Linna ja Pirkko-Liisa Rautalin. Pelastautumis- ja tuentaharjoituksia harjoiteltiin 7.5. ja 21.5.2003 uimahallissa.

9.   Melonnat

Melontakertoja kirjattiin 966 kpl. Kauden aikana melottuja retki- ja kuntomelontakilometrejä kertyi vajakirjan mukaan 26.431 km. Kanoottiliiton tonnarilistalle meloivat: Kari Paunasalo 15800 km, Pirkko-Liisa Rautalin 3300 km, Pälvi Linna 1267 km ja Johan Holmberg 1017 km.

10.   Seuran retket

Retkistä ja tapahtumista löytyy lisätietoa Raimo Luodon kuvittamasta ja tekstittämästä leikekirjasta ja jäsentiedotteista ja Kari Paunasalon ylläpitämistä kotisivuilta.

11.   Talkoot

Kaluston siirtotalkoita oli useamman kerran Kirjaslammen Tanssilavan varausten johdosta. Veimme kajakit parikin kertaa pidemmäksi ajaksi Leirialueelle. Vastalahjaksi annoimme Leirialueen vuokrata seuran kahta kajakkia leirialueen vieraille.

12.   Jäsenten edut

Free Heels Kangasalta ja Welhonpesä Klaukkalasta antoivat yhdistyksemme jäsenille noin 10 %:n alennuksen.

13.   Tiedotus

Jäseniä informoitiin seuran toiminnasta jäsenkirjeellä, Valkeakosken Sanomien urheiluseurat palstalla ja seuran kotisivuilla.

14.   Melonta- ja kajakkiesittely

15.   Muut Seurat

Toimintavuoden aikana toimittiin yhteistyössä Vanajaveden Vesikoiden ja Merimelojien kanssa.

16.   Varainhankinta

Mallasveden Melojilla oli Kirpputoripöytä Löytölinnassa. Järjestettiin melontakoulutusta ja melontaesittelyjä.