Mallasveden Melojat teksti

Jäsentiedote 2-2004

Mallasveden Melojien logo
Wanhalta Witosen reitiltä viime kesältä. Iltanuotiolla Liisa, Hanski, Anna-Liisa, Raija, Tuula, Igor ja Marko. Kuvannut Timo F.

Wanhalta Witosen reitiltä viime kesältä. Iltanuotiolla Liisa, Hanski, Anna-Liisa, Raija, Tuula, Igor
ja Marko. Kuvannut Timo F.

Kesälle 2004

Avasin oman melontakauteni 18 pvä huhtikuuta ja sää oli upean keväinen - Apianlahden pääosin peitti vielä jäälautta odotellen tuulenvirettä tai virtausta siirtyäkseen pahaa-aavistamattoman melojan reitille lavan rantaan. Ehdimme vielä meloa lenkin Verkkosaaren luona ja Helkankeinun kierroksen palataksemme ajoissa lavalle lokkien kirkuessa kevättä Linnosaaren takana. Illalla sain huomata talven melontatauon ja unohtuneen venyttelyn seuraukset selässäni.

Nyt muutaman päivän jälkeen hinku vesille alkaa olla taas polttava. Eipä enää kauankaan kun kauden avausmelonta on käsillä - 5.5. - toivon mukaan melomassa ovat kaikki seuran 'melalle kykenevät'. Siellä aaltojen lomassa on mukava tavata ja suunnitella yhdessä tulevia. Ensikesälle on tiedossa mukavia retkiä - lähelle ja kauas, lyhyempiä ja pidempiä. Toivotaan siis mukavia hetkiä ja retkiä - yhdessä ja erikseen. Niin että syksyllä olisimme voimavaroja täynnä.

Upeita melontahetkiä kaikille seuralaisille kesälle 2004 toivoen

Päivi Lämsä MalMe ry puheenjohtaja

JÄSENKORTIN KÄYTTÖ

Lehden välissä tuli sinulle vuoden 2004 jäsenkortti. Täytä se ja voit päällystää kontaktimuovilla tai laittaa muovikoteloon. Jäsenkorttia näyttämällä sinulla on mahdollisuus hakea Waltikasta vajan avain ja lähteä melomaan. Kuittaa avain: avaimen numero, sinun nimesi, kelloaika ja allekirjoitus. Waltikassa on 4 avainta. Jos saat Waltikasta viimeisen avaimen, niin se on ehdottomasti palautettava Waltikkaan ennen melomaan lähtemistä. Tämä siksi, että Waltikassa täytyy aina olla vähintään yksi avain paikalla. Laita avain turvalliseen paikkaa, ettei se missään vaiheessa katoa. Olet vastuussa avaimesta rahallisesti.

Kesän keskiviikkomelonnat alkavat 5.5.2004. Keskiviikkomelonnat jatkuvat elokuun loppuun, miksei syyskuullekin jos ilmoja riittää. Tule vajalle jo puoli kuudeksi laittamaan kajakki lähtövalmiiksi. Starttaamme klo 18.00. Tarkoitus olisi samana iltana putsata kajakeista talven pölyt pois. Niin, että pienimuotoiset talkoot ensimmäisen keskiviikkomelonnan yhteydessä.

MELONTAKOULUMME

Järjestämme kolme melontakoulua kesän aikana I-melontakoulu viikko 22 päivät 24. 25. ja 27. päivä toukokuuta

II-melontakoulu viikko 23 päivät 31.5. 1.6. 3.6.

III-melontakoulu viikko 25 päivät 14. 15. 17. päivä kesäkuuta

Melontakoulu maksaa 55 euroa, perheen seuraavat jäsenet 47, sisältää MalMen jäsenmaksun ja Meloja-lehden sekä koulutuksen ja kajakin vuokran melontakoulun ajalta. Mikäli olet jo MalMe ry:n jäsen maksat vain kouluosuuden 25 euroa. Opi melomaan- kajakkimelonta oppaan voit lunastaa 5 eurolla. Vaatimukset: uimataito ja vähintään 15 v ikä ilman vanhempia.

Melontaohjaajina toimivat Timo Forsström, Pälvi Linna, Päivi Lämsä ja Pirkko-Liisa Rautalin. Ilmoittautumiset Pirkko-Liisa Rautalin, puh. 584 0956 tai 040-8259 313.

MELONTAESITTELYT OVAT LEIRIALUEELLA

torstaina 10.6. KLO 18-20 ja lauantaina 12.6. klo 11-14 mukana esittelyssä on Free Heels Kangasalta. Melontakokeilu on maksutonta. Mikäli voit olla Mallasveden Melojien puolesta mukana jompanakumpana päivänä ota yhteys puheenjohtajaamme. Etenkin lauantai päivälle haluttaisiin vapaaehtoisia.

Kesän 2004 retkisuunnitelmat

20-21.5. Haukkajoen reitti tai 22-23.5.
11-13.6 Repovesi, Valkeala.
Yhteyshenkilö Ilkka Joukio, puh. 040-5828114.
Ilmoittautumiset 30.5. mennessä.
(18-)19.6. Pälkänevesi,
yhteyshenkilö Ilkka Joukio
Ilmoittautumiset 6.6. mennessä.
9-11.7. Kauraansaari Vanajaveden puolella.
Retki on Vanajaveden Vesikoiden ja Mallasveden Melojien yhteinen.
16-18.7. Satakunnan Kansansoutu,
tiedustelut Ilkka Kares puh. 584 2555, 050-586 3702.
17-25.7. Saimaa.
Matka noin 190 km. Lähtöaamuna kokoontuminen vajalla klo 8.00.
Reitti:    Savonlinna
Haponlahden kanava, Vaikontaipale (Oravi vieressä)
Apuri kauppa, vesi, Ruunavesi
Koloveden Kansallispuisto
Säyttämö lähellä, palveluja
Oravi, kauppa, ruokapaikka, vesi
Linnansaaren Kansallispuisto (kioski, sauna, vesi),
Asikkala palveluja, Savonlinna
Kokoontuminen ja pelastautumisharjoitus ennen matkalle lähtöä, sovitaan myöhemmin. Sitovat ilmoittautumiset juhannukseen mennessä Pälvi Linnalle 040- 571 4625.
6-8.8. Längelmävesi.
Tarkoitus alustavasti viedä kajakit Kangasalle, josta melontaan lähtö perjantai-iltana. Yhteyshenkilö Pirkko-Liisa Rautalin, puh. 040-8259313 tai 5840956. Ilmoittautuminen 25.7. mennessä.
27-29.8. Päijänne, Linnasaari.
Yhteyshenkilö Pälvi Linna, puh. 040-5714625. Ilmoittautumiset 15.8. mennessä.
Syyskuussa Tuusulanjärven melonta.
Tuus-melojat järjestävät sen jo 20. kerran. Kaikki ovat tervetulleita. Osanottajia on aina suuri määrä. Kotisivut: http://w.w.w.saunalahti.fi/mpj/tuusme/
tai http://w.w.w.sci.fi/~mpj/tuusme/

MALMELAISIA POHJOISELLA SAARISTOMERELLÄ KESÄLLÄ 2003

Nyt, kun jo suunnitellaan tulevan kesän melontaretkiä, voitaneen niin kuin malliksi muistella viime kesän retkitapahtumia. Keväällä jäiden lähdön aikoihin Merimelojien Johan Holmberg esitti Mal-Melaisille melojille mahdollisuutta osallistua heidän Pohjoiselle Saaristomerelle suuntautuvalle meriretkelleen. Kutsuun vastasikin sitten kolme koskilaista: Marko Lehtonen, allekirjoittanut Hannu Ollikka sekä Harri Korhonen, joka seurasi retken mukana pari ensimmäistä päivää.

Kuvassa retken osanottajat Kustaviin saavuttua

Kuvassa retken osanottajat Kustaviin saavuttua vasemmalta Hannu Taipale, retken johtaja Johan Holmberg, kanadalainen Michael Ross, Merja Uralainen, Marko Lehtonen, Heikki Sarvas, Hannu Ollikka ja Olli Ajo. Kuvasta puuttuvat alkumatkasta kotiin lähteneet Peter Lindeberg ja Harri Korhonen.

La 12.7. Lähtö: Kustavin lomakeskus - Själskär lähellä Brändön Jurmoa 26 km
Matkaan lähti yhteensä kymmenen retkeläistä: yllä mainitut kolme MalMelaista, kuusi Merimelojaa sekä nuori kanadalainen Michael Ross. Auringon paistaessa ja lämmittäessä tyynen meren yllä johdatti retkemme johtaja Johan meitä kohti ensimmäistä etappia, Vuosnaista, jonne saavuttiin parin tunnin melonnan jälkeen. Kunnon lounastauko, reissun ensimmäinen terassi, lepoa ja taas merelle. Tuuli oli jo vähän yltynyt, kun saavuttiin Kihdin reunaan, joka sitten ylitettin hyvässä järjestyksessä ja saavuttiin Ahvenanmaan puolelle Brändön kuntaan Jurmon kylään. Kajakit vedettiin maihin ja sitten kahville ja jätskille kylän venesatamaan. Jonkin aikaa kylän maisemia katseltuamme lähdimme taas vesille haeskelemaan lähisaarista sopivaa yöpymispaikkaa. Se löytyikin ja loppupäivä meni leiriaskareissa ja myöhemmin nuotioiltaa viettäen.

Su 13.7. Själskär - Brändö kk - Kihdin ylitys - Tjuvö 34 km
Aamu valkeni pilvipoutaisena, aamupalan jälkeen leirin purku ja melomaan kohti Brändön kirkonkylää, jossa söimme lounasta kalliolla suuren juhannussalon juurella. Ruokalevon jälkeen lähdimme tutustumaan kylään, löysimme kahvilan, kirjoittelimme postikortteja (viimeinen mahdollisuus Ahvenanmaalta) ja sitten takaisin rantaan kajakeille. Vesivarastot täydennettiin ja lähdettiin melomaan kohti Kihtiä, joka ylitettiin ilman vaikeuksia lievässä aallokossa. Ahvenanmaalla oli käyty, ilma rupesi lämpiämään, aurinko paistoi ja porukka alkoi vaatia uimataukoa, joka pidettiin suojaisessa kalliopoukamassa. Tauon jälkeen matka jatkui Kihdin reunaa etelään, kunnes Tjuvö-nimisestä saaresta löytyi mukava kallioinen ranta leiripaikaksi. Kaunista iltaa vietettiin taas nuotiolla tarinoidessa. Nuotio muistutti kyllä Merimelojien tavan mukaan mieluumminkin kokkoa.

Ma 14.7. Tjuvö - Houtskari - Houtsala 40 km
Aamu oli kaunis, meri kimmelsi kutsuvasti. Aamupalaa syödessäni merikotka lensi yli leirimme. Saaristo alkoi näyttää meille parhaimpia puoliaan. Tänä aamuna Harri ja Peter erkanivat seurastamme. He jäivät leirikallioillemme suunnittelemaan kotimatkaansa, kun me muut suuntasimme kajakkiemme keulat Kihdin reunaa etelään, kaartaen myöhemmin kaakkoon kohti Houtskarin kirkonkylää ja venesataman terassia. Yksi uintitauko matkalla ja sitten upeassa säässä vedimme kajakit venesataman rantaan. Useimmat käyttivät terassin ruokapalveluja hyväkseen, nestetankkaus piti kuitenkin suorittaa huolellisesti. Johan oli tilannut meille opastuksen kylän saaristolaismuseoon. Katsoimme myös kirkon, täydentelimme eväs- ja vesivarastojamme ja lähdimme taas merelle kohti Houtsalaa. Pitkän melontapäivän päätteeksi saimme luvan leiriytyä venesataman rantaaan, lähin teltta oli noin kymmenen metrin päässä terassista! Pitsa ja huurteiset maistuivat hikisen päivän jälkeen. Johan sai myös varattua meille saunan, joka tosin oli pieni kuin leikkimökki ja löylyvetenä oli lopuksi käytettävä omia vesivarastojamme, sillä kylän kaivosta oli vesi loppunut. Löylyt kyllä maistuivat. Terassi meni kiinni kymmeneltä, satama hiljeni ja hyttyset ajoivat meidät lopulta yöpuulle.

Ti 15.7. Houtsala - Innamo - pursiseuran saari Nauvon lähellä 23 km
Taas kaunis aurinkoinen aamu. Houtsalan kirkolle tekemämme aamulenkin jälkeen pakkasimme taas kajakit lähtökuntoon, suuntana oli itä ja Innamon saari, jonka venerannassa lounas- ja uimatauko. Innamosta lähdettyä meri oli peilityyni, kun ylitimme suurten laivojen käyttämän väylän. Ylitys sujui hyvin, suuria aluksia ei nyt näkynyt. Jonkin aikaa melottuamme alkoi horisonttiin muodostua usvaa, aurinko peittyi pilveen ja pian tyyni meren pinta ikään kuin kiehui, kun suuria vesipisaroita ropisi taivaalta. Keskellä hellettä "työpäivän" aikana saatu suihku virkisti mukavasti ja pian oli reissun ainoa vesisade ohi. Alkoi taas leiripaikan haeskelu. Sopivan tuntuinen saari löytyikin ja porukka oli jo rantautunut, vain Taipaleen Hannu meloskeli vielä lähistöllä. Hänkin tuli sitten rantaan ja ilmoitti, että naapurisaaressa tukikohtaa pitävän turkulaisen veneseuran väki oli kutsunut meidät saareensa. Voisimme leiriytyä heidän vierainaan ja siellä olisi sauna! Se ratkaisi asian. Ilta vietettiin sitten veneilijöiden kanssa saunoen, uiden ja myöhemmin iltanuotiolla tarinoiden.

Ke 16.7. Pursiseuran saari - Nauvon kk - Seilinki (lepopäivä) 16 km
Aamuaskareitten jälkeen ja pilkottuamme osuutemme kuluttamistamme saunapuista hyvästelimme hereillä olevan veneväen ja suuntasimme kajakkien keulat kohti Nauvon kirkonkylää tarkoituksena viettää siellä lepopäivää. Helle helli meitä, kun vetelimme kajakkeja maihin Nauvon venesataman vieressä olevan uimarannan nurmikolle. Kaunis kesäpäivä kului sitten mukavasti terassilla nautiskelun, ruokailun, ostosten teon, uinnin ja muuten vain rannalla oleilun merkeissä. Illan suussa taas vesiastiat täyteen ja merelle kohti Seilin saarta, jonka pohjoiskärkeen, upealle kal- liorannalle pystytimme nopeasti telttamme ja lähdimme tutustumaan saaren mielenkiintoiseen historiaan. Venerannassa meitä vastassa oli opas, joka kertoili saaressa muinoin toimineesta leprasairaalasta, myöhemmin mielisairaalasta, jonne joutuneilla ei yleensä ollut paluuta takaisin normaa- liin elämään. Monenlaisia ihmiskohtaloita! Nykyisin sairaalarakennuksissa toimii Saaristomeren tutkimuslaitos. Tutustuimme myös joskus 1700- luvulla rakennettuun puukirkkoon, jossa oli eri osastot leprasairaille ja ns. terveille seurakuntalaisille. Auringonlaskun punertaessa taivaan tyynen meren yllä meloimme takaisin leirikallioillemme ja aloitimme vielä iltaruokailun valmistamisen. Myöhemmin sytytimme myös nuotion. Upea ja mieleenpainuva kesäpäivä Airiston rannoilla!

To 17.7. Seilinki - Rymättylä 35 km
Aamuauringon hyväillessä paljaita selkiämme istuimme kalliolla ja kukin omaa aamuateriaansa nauttien katselimme matkustajalaivojen ja suurten rahtialusten kulkua merellä reitillä, joka meidänkin kohta tulisi ylittää. Eiköhän tuonne jotenkin sekaan mahtune, tuumailimme. Siljan synnyttämissä mainingeissa ehdimme hyvin yli ennen seuraavaa suurta rahtilaivaa ja suuntasimme rauhallisemmille vesille saariston suojaan. Jonkin aikaa melottuamme tulimme Airiston länsireunaan, löysimme mökeistä vapaan saaren, jossa eväs- ja uintitauko. Jonkin aikaa lepoa ja taas melomaan kunnes päästiin Rymättylään. Siellä normaalit kirkonkyläkuviot: uinti, terassi, kirkko, kauppa ja vesivarastojen täydennys. Leirisaarikin sitten löytyi ja iltanuotiota, joka oli taas vähän enemmän kokkoa muistuttava vietettiin nyyttikestien merkeissä.

Pe 18.7. Rymättylä - Merimasku - Teersalo/Velkua - Velkuanmaa 32 km
Hellekelien jatkuessa melottiin tänäkin päivänä. Taukopaikat olivat Merimaskussa ja VelkuanTeersalossa, joiden rantaterasseilta haettiin varjoisempia pöytiä. Retken viimeinen leiripaikka löytyi Velkuanmaan länsipuolella olevasta saaresta. Iltaa vietettiin rantakallioilla tarinoiden ja auringonlaskua ihastellen. Jostain syystä porukka oli sen verran raukealla tuulella, että iltanuotio jäi tänä viimeisenä merellä olo iltana sytyttämättä.

La 19.7. Velkuanmaa - Iniön kk - Kustavin lomakeskus 34 km
Viimeisen melontapäivän aamu ei tuottanut mitään yllätystä, aurinko paistoi ja uimaan piti päästä heti teltasta ulos kömmittyään. Vesille päästyä keulat kohti päivän ensimmäistä etappia, Iniön kirkonkylää. Sinne saavuttiin ja tietysti heti uimaan, jonka jälkeen löytyi rantaterassikin, jossa huurteiset virkisti ja pitsa vahvisti olotilaa. Kirkkoahan tietysti piti päästä katsomaan, sinne käveltiin ja noustiin torniin, josta oli komeat maisemat merelle. Vielä kun oli käyty kaupassa työnnettiin kajakit vesille ja reissun päätösetappi kohti Kustavia alkoi. Tultiin Iniönaukon eteläreunaan, jossa vielä uimatauko ja sitten pienessä aallokossa yli. Vielä muutama kilometri melontaa ja oltiin Kustavin lomakeskuksen rannassa. Oli vietetty hieno lomaviikko, saaristo oli näyttänyt meille parhaat puolensa. Harvinaista herkkua tällaiset kelit koko viikon ajan meriretkillä, kertoivat meille sisävesimelojille konkarit Merimelojat. Ilta ja yö vietettiin vielä Kustavissa saunoen ja lomakeskuksen ravintolassa retken päätöstä juhlistaen. Aamulla sitten haikeat jäähyväiset ja kiitokset hyville melontakavereille, jonka jälkeen auton nokka kohti koti-Koskia. Merimelojia vielä kerran onnistuneesta retkestä kiittäen

Hannu Ollikka

Kuva on Herralankoskesta Lempäälästä.

Kuva on Herralankoskesta Lempäälästä. Tämä putki on purettu. Reittiä on isonnettu ja paikalle tulee kääntösilta. Kuvassa on Timo Forsström, kuvannut Pälvi Linna.

Pelastautumisharjoituksia uimahallissa.
Pelastautumisharjoituksia uimahallissa.

Pelastautumisharjoituksia uimahallissa. Yläkuvassa Petri ja Rami. Alakuvassa Timo F ja Rami. Kuvannut Pirkko-Liisa

Petri on juuri tehnyt eskimo käännöksen uimahallissa

Petri on juuri tehnyt eskimo käännöksen uimahallissa Kuvannut Pirkko-Liisa

NUORTEN KANOOTTIPUJOTTELU/KOSKIMELONTALEIRI

Aika 26-29.7.2004 Paikka: Taivalkoski, Melontakeskus

Taivalkosken melontakeskuksessa järjestetään nuorille koskimelontaleiri. Leiri on tarkoitettu koskimelonnasta kiinnostuneille 10 -18 vuotiaille. Leirille otetaan mukaan vaikka ei olisi koskessa aiemmin melonutkaan (tosin aikaisempaa melontakokemusta ainakin tasaiselta vedeltä vaaditaan). Leiriläiset jaetaan ryhmiin tason mukaan ja leirillä käydään läpi erilaisia asioita tasosta riippuen. Aloittelijat harjoittelevat koskimelonnan alkeita ja kanoottipujotteluporttien kiertämistä helpossa koskessa ja tasaisella vedellä. Kun taas enemmän meloneet kiertelevät keppejä vauhdikkaammassa osassa koskea, sekä harjoittelevat muuta

koskimelontaan liittyvää. Lisäksi leirille järjestetään muutakin ohjelmaa. Tarkempi leirin ohjelma on selvillä myöhemmin.

Leirille ei ole osallistumismaksua. Majoitus on lukion asuntolassa. Majoitus näillä näkymin maksaa n. 4 euroa/yö (mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10). Olisi toivottavaa, että leirille tulijoilla olisi omaa kalustoa mukana. Kajakkien ei tarvitse olla slalomkajakkeja esim. tavalliset koskarit käy. Koittakaa lainata kalustoa vaikka omalta seuralta, mikäli omasta takaa ei löydy. Järjestäjän kautta voi tiedustella kalustoa lainaksi mikäli muualta ei saa.

Leirin jälkeisenä viikonloppuna on sitten Taivalkosken 1. Melontafestarit. Lajeina freestyle, koskicrossi ja kanoottipujottelu. Kanoottipujottelu on samalla nuoriso SM-kilpailu. Eli leirillä on opittuja taitoja pääsee sitten näyttämään tositoimissa!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 11.7. mennessä Petri Voutilainen puh. 08 8296507 /työ) tai 08 776059 (koti) Gsm 040 5339910 (työ) tai 040 5366056 (oma) www.taivalkoski.fi/canoeing/

SEURAN KALUSTON KÄYTTÄMINEN

MELA-SALAATTIA

Kesän Kirjaslammen tanssilavan varaukset (nyt tiedossa olevat) 5-6. klo 8.00 -6.6. klo 15.00. 11.6.
Suunniteltu kajakkien siirto leirialueelle 4.6. klo 18. Seuran kajakit olisivat leirialueella 4-12.6. välisen ajan. 12.6. on melontaesittelypäivä leirialueella, jonka jälkeen siirrettäisiin kajakit omaan vajaamme. Vapaaehtoisia tarvitaan.
Työväen Musiikkijuhlat 28.7-1.8.
Vaja on muussa käytössä. Siirroista ilmoitamme myöhemmin. Omat kajakit pitää siirtää itse pois omaan säilöön. Mikäli kajakkisi jää seuran siirrettäväksi perimme siitä kerralta 10 euron sakkomaksun. Mikäli sovit kajakin siirtämisestä kaverisi kanssa vältyt sakkomaksulta.
Haluaisitko kouluttautua melontaohjaajaksi.
Suomen Kanoottiliiton virkistys- retkijaos järjestää melontaohjaakurssin kajakilla ja avokanootilla. Valmistava osa on Lahdessa 5.6. Varsinainen kurssi pidetään Padasjoella 3-5.9. Vaatimuksena melontaohjaajakurssille pääsyyn on 500 kilometrin melontakokemus, uimatesti ja melontataitotesti-1 läpäisy, 18- vuoden ikä ja voimassa oleva SPRn ensiapu l-todistus (voi suorittaa). Kurssista lisää viimeisessä 2- 2004 melojalehdessä.
Ota yhteyttä puheenjohtajaamme.
Tulisitko hoitamaan Mallasveden Melojien omaa kirpputoria.
Voisimme avata sen Löytölinnaan Yhteistalon alakertaan. He ovat tarjonneet meille ilmaista pöytää. Varat käytettäisiin vaikka vajan rakentamiseen. Ota yhteyttä puheenjohtajaan.
Vielä ehdit, tilaa seuran logolla painettava T-paida.
Saat oikean värisen ja kokoisen kun toimit nopeasti. Värivaihtoehdot punainen tai keltainen. Hinta noin 8-10 euroa. Etukäteistilaukset Raimo Luoto, puh. 584 0271 tai 040 547 0386.
Vajavastaavaa kaivataan.
Haluaisitko toimen? Ota yhteys puheenjohtajaan.
Suuri Kiitos Timo Huoposelle
kun laitoit seuramme kajakit kesäterään. Mukava on aloittaa melontakausi korjatuilla kajakeilla. Navigaattoriin laitettiin laipio paikoilleen, Flashin polkimien narut vaihdettiin, yhteen kajakkiin laitettiin uusi vaijeri evään, jne.

MALMEN JOHTOKUNTA

Puheenjohtaja:  
Päivi Lämsä puh.joht. 040 761 1656
  paivi.lamsa@ray.fi
Jäsenet:  
Hannu Ollikka varapj. 584 9696, m. 040 503 1012
  hollikka@bemis.com
Pirkko-Liisa Rautalin sihteeri 584 0956, m. 040 825 9313
  pirlittan@luukku.com
Marko Lehtonen 040 758 8757
 
Pälvi Linna 040 571 4625
  palvi.linna@upm-kymmene.com
Varalla:  
Ilkka Kares 584 2555, m. 050 586 3702
  ilkka.kares@pp.inet.fi
Raimo Luoto, leikekirjan pitäjä 584 0271, m. 040 547 0386
--------------------------------------------------------------------------------------------
Rahastonhoitaja Pirjo Kuittinen 584 4321, m. 0400 911 008
jäsenasiat, osoitteenmuutokset pirjo.kuittinen@vlk.fi
   
Kotisivut Kari Paunasalo 584 6347
  oh3lp@sral.fi

Mallasveden Melojien kotisivut: http://yhdistykset.vlk.fi/melojat

Luopioisten Säästöpankki, Valkeakoski 451076-20020354