Mallasveden Melojien logo

Jäsentiedote 2-2005

Puheenjohtajan palsta

Kevät toi, kevät toi muurarin - kevät toi, kevät toi maalarin, kevät toi, kevät toi hanslankarin ja Apian rannalle kanoottivajan rakentajan Hymiö

No muurarista ei vielä ole tietoa mutta maalareita löytyy kyllä - ja ehkä muutama hanslankari. Ensimmäistä talkoopäivää vietettiin tosin vielä haravoinnin merkeissä ja sää oli mitä mainioin. Talkoolaisia oli tullut hienosti 19 ja teimme varmasti moninkertaisesti osuutemme koko urakasta. Aikaa meni 3 tuntia. Homman päätteeksi nautittiin Susannan tuomia makkaroita, lihapiirakoita ja mehua, joten nälkäisenä ei tarvinnut pois lähteä. Talkoissa heräsi kysymys miksi haravoimme leirintäalueella ja mitä saamme työmme vastineeksi. Nyt vastineeksi saamme saunavuorot kesällä, huussin käyttöoikeuden ilman erikorvausta ja avainpalvelun respaan. Tulevaisuudessa meidän tulee neuvotella paremmat ehdot talkootyöllemme. Jostainhan on liikkeelle lähdettävä ja työpanoksemme luo hyvän neuvottelupohjan tulevaa varten.

Ja itse asiaan eli rakentamiseen. Tämän vaiheen pohjatyöt vajan alueella on tehty ja antura valuihin tarvikkeet on tilattu. Seuraavat yleiset talkoot ovat siis anturavalujen yhteydessä - ensiksi naputellaan laatikot kasaan ja väsätään raudoitukset - seuraavaksi on vuorossa itse valu johon myös tarvitaan väkeä paikalle. Rännikouru ei yllä kaikille anturoille eli betonia kärrätään kottikärryillä lähemmäksi kohdetta - eli hiki virtaa ja betoniauto laskuttaa ylimääräisistä minuuteista joten mitä enemmän meitä on - sitä nopeammin ja halvemmalla saadaan homma hoitoon. Laatikot ja raudoitukset on suunniteltu tehtäväksi la-su 23-24 päivä ja itse valu seuraavalla viikolla. Tarkemmin ajoista ilmoitetaan sähköpostissa ja perjantain lehdessä. Jos olet molempien ulottumattomissa ja haluat mukaan talkoisiin voit soittaa allekirjoittaneelle ja varmistaa ajat. Arvioisin että lauantaina voitaisiin aloittaa talkoot klo.10.30.

Tässä näin lyhyesti kuulumisia työmaalta. Työn edistymisestä ja yleisistä talkoista ilmoitetaan sähköpostitse malme@luukku.com -listalla olijoille sekä lehdessä urheiluseurat palstalla (ma, ke ja pe varsinkin). Ilmoita jos yhteystietosi puuttuvat listalta. Nettisivuiltamme löytyy nyt suunniteltu työmaa-aikataulu - siitä näet arvioidun työmaan edistymisen. Mieluiten nähtäisiin tietenkin työmaalla. Hymiö

UPEAA MELONTA- JA RAKENNUSKESÄÄ MEILLE KAIKILLE TOIVOTELLEN

Pj Päivi

Mallasveden Melojat ry nimetyt toimihenkilöt
Päivi Lämsä
puheenjohtaja
040 761 1656
paivi.lamsä@ray.fi
Hannu Ollikka
varapuheenjohtaja
040 503 1012
hollikka@bemis.com
Mikko Rantanen
sihteeri
040 567 5643
mikko.rantanen@pp4.inet.fi
Pirjo Kuittinen
taloudenhoitaja
0400 911 008
pirjo.kuittinen@vlk.fi
Pälvi Linna
hallituksen jäsenet
040 571 4625
palvi.linna@upm-kymmene.com
Susanna Viitaniemi
hallituksen jäsenet
044 544 4532
susanna.viitaniemi@pp.inet.fi
Ilkka Kares
hallituksen varajäsen
050 586 3702
ilkka.kares@pp.inet.fi
Raimo Luoto
hallituksen varajäsen
040 547 0386
Kari Paunasalo
kotisivut
OH3LP@sral.com
Timo Forsström
sähköpostituslista
malme@luukku.com
Mikko Rantanen
koulutuskoordinaattori
040 567 5643
mikko.rantanen@pp4.inet.fi
Mikko Rantanen
vajavastaava
040 567 5643
mikko.rantanen@pp4.inet.fi

Melontakoulut

Melontakouluja järjestetään tulevana kesänä tämän hetkisen suunnitelman mukaan kaksi kappaletta. Ensimmäinen koulu ajoittuu viikon 20 loppupuolelle 19. - 22.5. seuraavasti:

19.5	18:00-22:00
20.5	18:00-22:00
21.5	9:00-17:00
22.5	varapäivä

Kouluttajina toimivat melontaohjaajat
Timo Forsström, Pälvi Linna, Päivi Lämsä, Mikko Rantanen, Pirkko-Liisa Rautalin

Melontakouluihin tarvitaan myös apuohjaajia. Jos sinulla on intoa lähteä mukaan kouluttamaan uusia melojia ja kenties haluat jatkossa opiskella melontaohjaajaksi, ota yhteyttä Mikkoon. Yhteystiedot saat tiedotteen lopusta.

Lähivakuutus

 Tule meille kartoittamaan vakuutustarpeesi!

 Ossi Kuparinen            Merja Rättö
 020 522 5051             020 522 5050
          Koskikara, 3. krs
           Tervetuloa!
         www.lahivakuutus.fi 
Tapahtumakalenteri touko-elokuu 2005
Pvm Kello Tapahtuma Paikka/Reitti/Muuta Järjestäjä Lisätiedot
Jos et ole vielä melojien sähköpostilistalla - ilmoita osoitteesi: malme@luukku.com
Tarkennuksia kalenteriin tulee lähempänä tapahtumia.
Seuraa myös Valkeakosken Sanomien urheiluseura-palstaa. (pyrimme ilmoitamaan lehdessä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin jos ilmoitettavaa on)
1.5 12- Vappumelonta Kauden virallinen avausmelonta MalMe Päivi Lämsä
4.5 18- Keskiviikko-melonnat alkavat. Kirjaslammen Lavan rannasta MalMe Päivi Lämsä
17.5 18- Tiistai-melonnat alkavat. Kirjaslammen Lavan rannasta MalMe Päivi Lämsä
19-22   Melontakoulu 1 Tiedustelut/ilmoittautumiset Mikko Rantanen MalMe Mikko Rantanen
28.5 10- Maksuton melontaesittely Apian Camping-alueella MalMe, Free Heels, VLKK. Päivi Lämsä
Viikko 23-24   Melontakoulu 2 Tiedustelut/ilmoittautumiset Mikko Rantanen MalMe Mikko Rantanen
11-18.6.   Suomi Meloo tapahtuma:
Lohja-Rauma
MalMella ei joukkuetta mutta yhteistyöseurojen joukkueisiin halukkaat voivat kysyä mukaan (esim. VaVe) Suomi Meloo ry Suomi meloo
2.7. 14 Ladun leiripäivien melontaesittely iltapäivällä Vetäjänä Päivi Lämsä. Apuohjaajia kaivataan, soita Päiville MalMe Päivi Lämsä
15-17.7   Satakunnan Kansansoutu Kokemäenjoki - Satakunnan kansansoutu
16.7 10- Viiden Veden Maraton Lähtö Mobilian rannasta Kangasalan Huutijärvellä klo 10.00. kiertää Valkeakosken ja Pälkäneen kautta KaMe Viiden Veden Maraton
23.7 12- Vajan viralliset avajaiset Apian Camping-alueella. Tarkempi ohjelma valmistuu kevään kuluessa mutta nyt voit jo varata päivät kalenteristasi MalMe Päivi Lämsä
23-24.7   Mallasveden Melojien vaja-avajaiset sekä melontaretki Saarikyliin Retkelle ilmoittautumiset / tiedustelut; Päivi Lämsä MalMe Päivi Lämsä
Viikko 31   Alustavasti suunniteltu melontavaellusta Puulavedelle Ajankohta tarkentuu kesän kuluessa MalMe Päivi Lämsä
5-7.8   Hiisi Vieköön melonta     Päivi Lämsä

Melontavajan rakennusaikataulu

Aikataulu

Maksut vuodelle 2005
Liittymismaksu 15 € Ei peritä melontakoulun yhteydessä seuraan liittyviltä
Jäsenmaksu 30 € Kuuluu Meloja-lehti
Jäsenmaksu 2 22 € Ruokakunnan seuraavat jäsenet, ilman Meloja-lehteä.
- jäsenmaksuun sisältyy oikeus meloa seuran kalustolla tiistai- ja keskiviikkomelonnoissa (retkille tulee olla kaluston käyttömaksu suoritettu)
Kannatusjäsenmaksu 25 € Ei sisällä Meloja-lehteä, kannatusjäsen on vapaa talkoovelvollisuudesta eikä omaa normaalijäsenen oikeuksia
Kaluston käyttömaksu 30 € Alle 18-vuotiaat voivat kuitata kaluston käyttömaksun talkoilla esim.leirintäalueen haravointitalkoot keväällä tai toimimalla kesän aikana 3 kertaa seuran retkillä tai ti/ke-melonnoissa apuohjaajana.
Talkoomaksu 35 € Ei peritä alle 18-vuotiailta, aikuiset voivat kuitata talkoomaksun talkootyöllä joka voi olla mm.toimiminen seuran toimihenkilönä- (hallituksen jäsenet, sihteeri, taloudenhoitaja, jäsentiedotteen toimittaja,nettisivujen ylläpitäjä, melontaohjaaja, jäsensihteeri, tiedottaja jne.) tai osallistumalla riittävässä määrin seuran yhteisiin talkoisiin joita ovat mm. vajanrakennus talkoot, haravointitalkoot, postitustalkoot, myyjäiset jne.
Kaluston säilytysmaksu 40 € Oikeuttaa kajakkiyksikön säilyttämiseen seuran tulevassa vajassa,kaluston säilytyksestä on laadittava aina sopimus joka on paikkakohtainen (paikat numeroitu). Ota yhteys vajavastaavaan.
Kaluston säilytysmaksu 300 € 10 vuodeksi kajakkiyksikön paikka tulevassa vajassa 31.10.2014 saakka. 10 vuoden paikasta tulee neuvotella aina hallituksen kanssa, sopia paikka ja laatia sopimus. Ota yhteys hallituksen puheenjohtajaan.
Avainpantti 20 € Tulevaan vajaan voivat säilytyspaikan haltijat tai kaluston käyttöoikeuden maksaneet lunastaa oman avaimen panttia vastaan. Pantin hinta määräytyy kevään kuluessa mutta on arvioitu olevan 20 luokkaa.

Jäsenkortti ja suorittamattomat jäsenmaksut

Lähetämme vuoden toisen jäsentiedotteen mukana jäsenkorttisi alkavalle melontakaudelle. Jos jäsenmaksu on syystä tai toisesta jäänyt suorittamatta, seuraa jäsentiedotteen mukana maksukehotus. Seuramme säännöt velvoittavat ilmoittamaan seurasta eroamisesta, joten tulkitsemme maksamatta jättämisen unohdukseksi.

Hree Heels