MALLASVEDEN MELOJAT RY

Valkeakoski
Toimintasuunnitelma vuodelle 2005


1.   Yleistä

Seuran kuudetta toimintavuotta kuvastavat sanat itsenäistyminen ja vakiintuminen. Tärkeimpänä tavoitteena on saada seuralle oma kanoottivaja johon panostetaan sekä rahallisesti että talkoopanoksin. Toteutuessaan oma vaja takaa seuran tulevaisuuden ja melontatoiminnan kehittymisen Valkeakoskella.

2.   Melontavajaprojekti

Apian leirintäalueen pohjoispäätyyn kaavoitettu vaja on kooltaan n.15m x 7 metriä. Kajakeille on paikkoja 80 (16x5) ja varastotilaa on 3x7metriä varusteille. Maa-alueesta on laadittu vuokrasopimus kaupungin kanssa ja yhteistyöstä leirintäalueen kanssa. Vajan rakentaminen on suunniteltu toteutettavaksi huhti- kesäkuussa 2005. Vajapiirrokset tulevat nähtäville sivuillemme http://yhdistykset.vlk.fi/melojat.

3.   Jäsenistö

Seuran jäsenmäärä ylitti viime vuonna maagisen sadan rajan. Tavoitteena on pitää jäsenmäärä sekä aktivoida jäseniä melomaan sekä yhdistystoimintaan mukaan.

4.   Tiedotus

Seuran toiminnasta tiedotetaan Valkeakosken Sanomien urheiluseurat palstalla, seuran ilmoitustaululla vajalla, internet sivuilla http://yhdistykset.vlk.fi/melojat sekä jäsenille postitettavassa jäsentiedotteessa.

5.   Yhteydet muihin melontaseuroihin

Pidetään yllä yhteistyötä Merimelojien ja Vanajaveden Vesikoiden kanssa. Muiden melontayhdistysten kanssa pyritään aktivoimaan yhteistyötä esim. yhteisten retkien tai tapahtumien muodossa.

6.   Jäsenyydet

Kattojärjestönämme on Suomen Kanoottiliitto. Muita jäsenyyksiä on Hämeen Liikunta ja Urheilu ry.

7.   Melontakoulutus

Melontakouluja järjestetään sen mukaan kuinka vajaprojektin yhteydessä on mahdollista (edellisinä vuosina ollut 3-4 koulua, nyt suunniteltu 1 keväällä ja toinen heinäkuussa kun vaja on valmistunut).

8.   Melontakalusto

Vajan rakennus on ensisijainen asia. Mikäli rahoitus saadaan järjestymään hankitaan lisäkalustoa vuokraus/melontakoulutoimintaa varten.

9.   Retket ja melonnat

Jatketaan keskiviikko melonta perinnettä. Hitaampi tahtinen tiistai melonta otetaan käyttöön ainakin osaksi kesää. Pidemmistä retkistä päätetään keväällä – ainakin Pälkäneelle oli paljon halukkaita retkeilijöitä.

10.   Talkoot

Seura ottaa käyttöön talkoovelvollisuuden alkaen 2005. Seuran jäseniä infotaan asiasta tarkemmin ennen kesää. Yleisiä talkoita on tiedossa mm. vajan rakennuksen parissa, haravoinnin muodossa leirintäalueella ja jäsentiedotteen postituksen muodossa.

11.   Jäsenten edut alan liikkeissä

Free Heels Kangasalta ja Welhonpesä Klaukkalasta ovat myöntäneet yhdistyksemme jäsenille n. 10% alennuksen.

12.   Melontaesittelyt

Mikäli vajaprojekti ei ole esteenä järjestetään melontaesittely leirintäalueella yhteistyössä Free Heelsin ja kaupungin kanssa kuten edellisenäkin vuotena.

13.   Melontareitistöt

Pyritään luomaan ainakin yksi melontareitti yhtyen Valkeakoskelle Apian lahdelle.

14.   Uimahalliharjoittelu

Mikäli saadaan uimahallivuoro ja seuran varallisuus sallii niin järjestetään pelastautumis- ja eskimoharjoittelua uimahallissa.