Otsikko

Yleistä Kalenteri Koulutus Ilmoitustaulu Tiedotteita ym. Melontakuvia Linkkisivu Yhteystiedot Jäsenlomake Kaupunki

Tapahtumakalenteri 2018

Mallasveden Melojien tapahtumakalenteripäivyri

Melontaa joka keskiviikko ja sunnuntai, paitsi melontakoulupäivinä
Ohjeellinen kokoontumisaika vajalla 17.30 ja lähtö 18.00. Sunnuntaisin vaihtuvin ajoi. Välillä melotaan lähivesillä ja välillä lähdetään uusille vesille.


25.8. Venetsialaismelonta
Elokuun viimeisenä lauantaina ihailemme venetsialaistulia Mallaksella. Lähtö tapahtuu vajalta klo 19 ja suuntaamme ensin Huhtasaareen, jossa sytytämme nuotion. Makkaranpaiston ja muiden eväiden nauttimisen jälkeen melomme pimeässä takaisin ja ihastelemme vesiltä rannoilla olevia tulia. Varaa mukaan: omat eväät, vaihtovaatteet, otsalappu (ja heijastinliivi).


2.9. Pälkäneveden retki
Kokoonnumme vajalle klo 9:30 ja pakkaamme kajakit traileriin. Ajamme Pälkäneen uimarannalle ja melomme siitä Kostianvirtaa Pälkänevedelle. Melottava matka noin 25 km. Pidämme lounastauon maissa, joten varaa mukaan kunnon eväät. Muista ottaa myös riittävästi juotavaa sekä vaihtovaatteet. - Varaa kyyteihin 3 euroa.
    HUOM! Kyytien vuoksi ennakkoilmoittautuminen 30.8. mennessä: riikka.kerttula@gmail.com


29.9. Saunailta
Melontakauden yhteinen päätös pidetään Rauttunmajalla 29.9. klo 17 alkaen. Aloitamme ruokailulla ja sen jälkeen saunomme (omat juomat). Illan aikana puhutaan myös melontaretkistä ja on mahdollista esittää retkitoiveita ensi kesälle.
    Rauttunmajalle voi tulla meloen (melontamatka vajalta noin 7 km) tai autolla (Aholantie 53, Valkeakoski). Melojien kajakit voidaan tuoda trailerilla takaisin vajalle. Rauttunmajalla on mahdollista myös yöpyä ja meloa seuraavana päivänä takaisin. Ilmoittautumiset 21.9. mennessä riikka.kerttula@gmail.com
Ilmoitathan myös:
    · mahdollisesta erityisruokavaliosta
    · jos haluat meloa saunailtaan
    · jos haluat jäädä yöksi
Samana viikonloppuna järjestetään viikkomelonnan ohjaajille valmennusta Rauttunmajan maisemissa. Valmentajina toimivat seuran omat oppaat Juho Paaso ja Marko Uusitalo. Koulutukseen ilmoittautuneille ohjaajille tiedotetaan valmennuksesta erikseen.
    Sanaillan ja ohjaajien koulutuksen sponsorina on yhteistyökumppanimme Kauneushoitola Aava.