Otsikko

Yleistä Kalenteri Koulutus Ilmoitustaulu Tiedotteita ym. Melontakuvia Linkkisivu Yhteystiedot Jäsenlomake Kaupunki

Tapahtumakalenteri 2018

Mallasveden Melojien tapahtumakalenteripäivyri

Melontaa joka keskiviikko ja sunnuntai, paitsi melontakoulupäivinä
Ohjeellinen kokoontumisaika vajalla 17.30 ja lähtö 18.00. Sunnuntaisin vaihtuvin ajoi. Välillä melotaan lähivesillä ja välillä lähdetään uusille vesille.


10.6. Helsinki mereltä -päiväretki
Helsingin Kruunuvuorenselälle. Lähdemme Mustikkamaalta ja melomme Santahaminan, Vallisaaren, Suomenlinnan ja Katajanokan ohi noin 25 km lenkin ihaillen Helsingin nähtävyyksiä mereltä. Pidämme yhden maatauon, jonka aikana ruokailu joko omilla eväillä tai retkeläisten halutessa myös kahvilalounas mahdollinen. Paikallisoppaana retkellä on Helsingin Merimelojien Asko Niemelä-Koura.
    Mukaan mahtuu 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Retken matkakustannus n. 10 €/hlö ja omakustanteinen ruokailu. Lähtöpaikka: Mallasveden Melojien vaja klo 8. Paluu noin klo 20.
    Pakkaa mukaan evästä ja riittävästi juotavaa sekä vaihtovaatteet vesitiiviisti pakattuna.
    Ohjaajat: Riikka Kerttula ja Asko Niemelä-Koura - Ilmoittautumiset: riikka.kerttula(a)gmail.com - Ilmoittautuneille tarkempi info ennen retkeä.
    Tervetuloa mukaan!


15-17.6. Fiskö-meriretki
Teemme kesäkuussa retken merelle. Tukikohtana on Kustavin lounaispuolella sijaitseva Fiskön saari, josta vuokraamme mökin. Mökiltä käsin teemme melontaretkiä lähivesille. Mökkiin ei mahdu majoittumaan kuin 4 hlöä, mutta pihaan mahtuu runsaasti telttoja. Mökistä saa juomavettä ja eväät voi säilyttää siellä jääkaapissa. Mökillä on myös sauna ja nuotiopaikka.
    Matkaan lähdemme perjantaina aamupäivällä ja matkalla ehditään syödä lounas esim. Vuosnaisissa tai Kustavissa. Perjantai-iltana teemme pienen retken merellä. Lauantaina on kokonainen päivä aikaa meloa ja ihastella meriluontoa. Sunnuntaina palaamme takaisin, mutta vielä ennen lähtöä on mahdollista tehdä esim. pieni saariretki.
    Mukaan mahtuu 12 ensiksi ilmoittautunutta. Kuljetusten lisäksi lautta- ja mökkikuluja tulee noin 300 €, jotka jaetaan osallistujien kesken.
    Retken vaikeustaso: Helppo Ohjaajat: Juho Paaso ja Marko Uusitalo
Ilmoittautumiset: riikka.kerttula@gmail.com
    Retkelle lähtijöiden kesken vielä tarkempi info lähempänä. Marko on kirjoittanut blogiinsa vastaavasta retkestä viime kesänä:


8.7. Rönnvikin päiväretki
Kello 9.30 aloitamme kajakkien pakkaamisen vajalta kärryyn. Ajamme Harhalan veneenlaskupaikkaan ja jatkamme siitä Pinteleen yli Kyllönjokea Rönnvikin viinitilalle. Viinitilalla on kahvila ja tilapuoti sekä mahdollisuus ruokailla: http://www.ronnvik.com/ - Melontakilometrejä kertyy yhteensä noin 15.
Pakkaa mukaan evästä (mahdollisuus myös ruokailla perillä), riittävästi juotavaa ja vaihtovaatteet vesitiiviisti pakattuna. Paluu noin kello 17.00. Retken vaativuustaso: helppo, sopii aloittelijoille.
Retken ohjaaja: Kalle Koenkytö: - Ilmoittautuminen kuljetusten vuoksi sähköpostilla 4.7. mennessä: kalle.koenkyto@pp.inet.fi - Kuljetusta varten varaa 3 euroa kolikkoina.
Jos haluat selkeästi pidemmän retken, voit lähteä toisen porukan mukana jo klo 8 meloen Harhalaan ja meloa vielä virallisen retken jälkeen sieltä Valkeakoskelle. Lisäkilometrejä kertyy noin 10/suunta. Jos tilaa autoissa ja trailerissa on, voit meloa vain toiseen suuntaan ja matkustaa autossa toiseen suuntaan. Kysy autopaikkoja Kallelta.


13-15.7 Satakunnan Kansansoutu
Satakunnan Kansansoudun voi myös meloa. Kansansoutu on leppoisa 109 km extreme retkitapahtuma Sastamalasta Kokemäenjokea pitkin Poriin. https://www.kansansoutu.fi/ Jos kiinnostuit ja haluat lähteä mukaan, ilmoittaudu Kallelle: kalle.koenkyto@pp.inet.fi


21.-27.7. MalMen retki Kolovedelle - Retken voi tehdä myös lyhyempänä: 21.7.-24.7.
Lapinniemi, Pitkäsaari ja Pyylinoja ovat Kolovedellä olevia telttailualueita, joissa käymälät ja tulentekopaikat. Kerma on vanha kanavapaikka, josta löytyy ainakin kioski ja ravintola. Heinävedellä voidaan käydä kaupassa. Rannasta on n. 1 km kirkolle. Säynämö on loma- ja kurssikeskus, jossa telttailualue, kahvila ym.
    Oravissa on kauppa ja ravintola. Sammakkoniemi on Linnansaaren kansallispuiston telttailupaikka, jossa kioski ja sauna. Päätössatamamme on loma- ja matkailukeskus Järvisydän. Retkelle lähtijöille on tarkempi info ennen retkeä. - Retken ilmoittautumiset kalle.koenkyto(a)pp.inet.fi
    Lyhyemmästä retkestä kiinnostuneet riikka.kerttula(a)gmail.com

Pe 20.7. Kajakkien lastaus vajalla La 21.7. Ajomatka Savonlinna – Enonkoski – Käkötaipaleen veneenlaskupaikka, josta lähtö melomaan. Reitti: Käkötaipale – Lapinniemi 14 km Su 22.7. Lapinniemi – Pitkäsaari – Kerma 18 km Ma 23.7. Kerma – Heinävesi – Kerma 20 km Ti 24.7. Kerma – Käkötaipale 31 km Ke 25.7. Käkötaipale – Pyylinoja – Säynämö 26 km To 26.7. Säynämö – Oravi – Sammakkoniemi 27 km Pe 27.7. Sammakkoniemi – Järvisydän 13 km Yht. 149 km