Vilkasta toimintaa radioamatööreillä

Valkeakosken radioamatöörien vuosikokouksessa, jossa puheenjohtajana toimi Kauko Vallius ja sihteerinä Kari Paunasalo, todettiin kuluneen toimintakauden olleen kerhon toiminnassa vilkas.

Kerhon järjestämälle radioamatööritutkintoon valmistavalle kurssille on ollut osallistujia ilahduttavasti ja myös kerhon jäsenmäärässä on tapahtunut selvää kasvua. Valkeakosken Radioamatöörit ovat olleet mukana hoitamassa eri rallien turvaliikennettä sekä osallistuneet Operaatio Lumihiutaleeseen SPR:n ja tiepalveluautojen mukana. Valkeakosken Radioamatöörit kuuluvat myös paikalliseen PE-PA:aan ja avustavat sitä tarvittaessa viestiyhteyksissä.

Uuden toimintakauden tavoitteina mainittiin mm. kerho- ja kurssitoiminnan jatkaminen ja jäsenmäärän edelleen kasvattaminen.

Kerhon puheenjohtajaksi valittiin Kauko Vallius OH3KO ja ja varapuheenjohtajaksi Tatu Sivula OH3OV, johtokuntaan valittiin lisäksi Tomi Helpiö OH3ID, Tapani Isotalo OH3FZ, Kari Paunasalo OH3LP ja Pentti Vuorinen sekä varalle Heikki Isotalo OH3QG ja Rauno Saresalo OH3QC. Tilintarkastajiksi valittiin Vuokko Saresalo OH3ND ja Kyösti Isola varamiehenään Topi Collin OH3TI ja Eero Saari OH3LW.


Artikkeli julkaistu Valkeakosken Sanomissa 8.3.1988, sivu 4
oh3lp