Valkeakosken Radioamatöörit ry.
oh3ab

KERHOINFO 2/1998


Kerholeiri

On hiukan etuajassa tämä info... mutta kun pitäisi saada varaus tehdyksi... Majoituksen löytäminen on ollut hiukan pulmallista, paikan pitäisi soveltua hamikäyttöön, eli naapurit etäällä, antennipuita, ja tietenkin riittävästi tilaa edullisella hinnalla. Sauna ym. itsensä pyykkäys mahdollisuudet pitää tietysti myös olla. Tällaiset paikat näyttävät olevan saaristossa harvassa. Yksi mahdollinen paikka on löytynyt Brändö:stä. Siellä hamit ovat majailleet ennenkin, isännät ovat tulleet tuntemaan meidän radiotouhumme. Hintakin on melko edullinen silloin toukokuun puolivälin jälkeen.
    Varaus pitäisi nyt tehdä ajoissa että saamme paikan. Luultavasti maksu tulee pian varauksen jälkeen ja se jaetaan tasan lähtijöiden kesken. Myöhemmin mukaan ilmoittautuneet ovat tervetulleita, räknäämme vain maksut per nokka uudestaan ja tasaamme hinnan paikan päällä, sehän tietää vain pienempää markkamäärää. Jos lähtijöitä on enemmän kuin makuupaikkoja, on ainakin yksi, jota telttamajoitus mökin nurkalla ei ollenkaan häiritse. Mökin yleistietoa:
    Lattiaa 40 - 50 neliömetriä, makuupaikkoja 5 (lattialla lisää), vesi tulee ja menee, suihku, sauna, wc. Talo on rannassa, pihasta ei kai ihan meri näy mutta läheltä kyllä.
    Puita ei kuitenkaan liiemmin ole, täytyy kaiketi kehitellä jokin putkimasto, gp, tms.
Sitten se hinta: 1200 mk / 4 vuorokautta koko mökillä. Jos lähtijöitä on esim. 6 niin mökin hinnaksi tulisi 50 mk per nenä per vuorokausi. (Ehkä tarvitaan toinenkin mökki?)
Matkakulut jäävät suhteellisen vähäisiksi, autolla Korppooseen josta saaristolautalla perille. Lauttamaksut ovat kymppien luokkaa.
    Koska tavoitteena on, että reissusta tulisi kaikille mahdollisimman mukava mieleenjäävä, stressivapaa, vähintään loman kaltainen, niin on paikallaan kysellä myös jäsenien toivomuksia muun järjestämisen osalta että saataisiin tavoite täytetyksi ja mahdollisimman moni innostuisi lähtemään mukaan. Toivomuksista tulee luettelo seuraavaan infopaperiin. Sana on vapaa. Varaamme mökin mahdollisimman pian vastausten perusteella.

Aaneljä saastetta

Kesäleirillä -97 jutusteltiin hieman kerhoasioista ja siitä jäi kaivelemaan mieltä pieni huoli "toiminnan aktiviteetin aavistuksen omaisesta laimenemisesta". On selvää, että kaikilla on omat kiireensä ja touhunsa ettei kololla aina jaksa tai ehdi piipahtaa. Kuitenkin heitäkin, jotka harvoin poikkeavat, ehkä kiinnostaa silloin tällöin kuulla/nähdä mitä kaikkea mahtaa olla kerholla tapahtumassa. Jos jokin asia vaikka houkuttelisi käymään.
    Tulipa mieleen, että mitä olisi kokeilla vaikka jotakin "a4 saastetta" tällaisessa informaatiomielessä. Näitä lappuja on nyt kokeilumielessä levitelty muutama ja olisikin ehkä aika saada palautetta moisesta touhusta. Täydellisen tyrmäyksen mahdollisuuskin on otettu huomioon, ei tarvitse säästellä sanoja.

Kysely

Ohessa kysely näistä kahdesta asiasta, toivottavasti mukana oleva postimerkki velvoittaa vastaamaan...
    Yhteenveto vastauksista (nimettöminä) tulee tällaisen infon muodossa (Jos kuitenkin välttäisimme julkaisukelvotonta tekstiä !). Jatka tarvittaessa lisäpaperilla.
    Kysymykset kerholeiristä: (jätä call/nimi täyttämättä jos et lähde)
    Olen alustavasti lähdössä mukaan OH3AB kevätleirille Brändö:ön joka järjestetään 21 - 24 . 5. 1998 (4 vrk. Jos yli puolet haluaa, niin varataan 23 - 26. 5.).

Kutsu tai nimi:       ________________________________________

Osallistumispäiväni: ________________________________________

Toivomuksia järjestämisasioissa ym. :

Kysymykset kerhoinfoista: (vastaus toivotaan kaikilta)

Tarvitaanko jonkinlainen säännöllisesti ilmestyvä kerhotiedote OH3AB:lla?

Millainen sisältö siinä tulisi olla?

Mitä mieltä olet infon vaikutuksesta kerhon toimintaan?

Kuinka usein kerhoinfo pitäisi julkaista?

Jos jäsenistö haluaa säännöllisesti kerhoinfon, haluatko kuitenkin jäädä postituslistasta pois?

OH3BN


Sivu on tehty 24 Maaliskuuta 2005
oh3lp