Valkeakosken Radioamatöörit ry.
oh3ab

Toimintasuunnitelma 2001


Yleistä

Pyritään ylläpitämään ja edistämään radioamatööritoimintaa kaikin tavoin Valkeakoskella ja ympäristössä.

Kerho

Kerhoillat pidetään keskiviikkoisin klo 18:00 alkaen. On ollut puhetta kehitellä kerholle pieni varasto uusista ja käytetyistä komponenteista kuten liittimistä, ruuvitavarasta, ynnä muusta rakentelutarvikkeista. Valikoima kehittyisi vähitellen tarpeen mukaan. Siitä voisi omakustannushintaan käyttää tarvitsemansa tai esim. lauantai-iltana käydä "ostamassa" jos itseltä puuttuu rakenteluprojekteissa.

Retket

Katsotaan vuoden varrella jos löytyisi intoa ja sopivia käyntikohteita joissa olisi kiinnostavaa käydä. Radiomuseo Lahdessa olisi ehkä mielenkiintoinen paikka, myös Viestimuseo Riihimäellä. Tai jonnekin muualle.

SRAL:n tapahtumat

Kaikkiin tuleviin SRAL:n tapahtumiin yritetään osallistua mahdollisimman runsaslukuisesti.

Kilpailut

Ainakin VHF testejä yritämme workkia mahdollisuuksien mukaan joko Ylöjärven tai Annulan tornista, kerholta tai kotoa. Mielenkiintoinen kokeilu voisi olla vaikka 50 MHz testi Annulasta kesällä tai 70 cm FM osan workkiminen.

Radiosuunnistus

Näyttää jo tässä vaiheessa siltä, että kesäkuun 16 päivänä järjestämme SUOMI -VIRO kettukisan Kylmäkosken Saajanmajalla. Lisäksi pyritään omiin pikku harjoituksiin jos saisimme vaikka jostain uusia kurssitettavia radiosuunnistukseen.

Talous

Kuten aikaisempinakin vuosina, perusajatuksena on, että vuoden lopussa tilin saldo ei suuresti poikkea edellisestä alaspäin. Jäsenmaksutulojen lisäksi yritämme kerätä lisätuloja kirpputorimyynnillä.

Tiedotustoiminta

Pyritään jatkamaan kerhoinfon tekoa. Toivottavasti sähköposti jäsenillämme yleistyy entisestään.

Koulutus

Tarvittaessa voimme yrittää avustaa esim. pienillä "tekniikkapalavereilla" RA-harrasteeseen mukaan tulevia. Lisäksi voimme opastaa radiosuunnistuksessa alkuun siitä kiinnostuneita.

Kevään alkua 73 de oh3bn!


Sivu on tehty 27 helmikuuta 2001
oh3lp