Valkeakosken Radioamatöörit ry.
oh3ab

KERHOINFO 1/2002


Vuosikokous

Pidettiin 24.2.2002 kerholla klo 13:00 - 15:45 SA.
Kokouksessa paikalla: -3MAF, -3HTI, -3KO, -3BN, -3HVR, -3SM, -3HLY, -3HTU.
Kokoushommissa: PJ: -3BN, Sihteeri: -3SM, pöytäkirjan tarkastajat: -3HTI, -3HVR.

Päätöksiä "tavallisuuksien" lisäksi:

  1. Liittymismaksu poistui
  2. Jäsenmaksu lähes ennallaan (50 mk) pyöristys ylös puolikkaaseen, nyt siis 8,5 euroa
  3. Vapaaehtoinen kannatusmaksu säilytetään

Toimihenkilöt vuodelle 2002:

Toimintasuunnitelmaan 2002 lisäyksiä:

  1. Teemailtoja kerhoilloissa, pieniä esitelmän tapaisia projekteista ym. vapaamuotoisia "palavereja" monista eri aiheista. Hallitus voi määrätä tähän ns. "koordinaattorin"
  2. Hankitaan/kootaan toinen pentium PC HF digimodeja varten, nettikoneelle tehdään tilaa pakettiaseman pöydälle jolloin voidaan workkia HF:llä ja surffata netissä yhtä aikaa
  3. Kerhon sääntöremontti vuoden 2002 aikana valmiiksi
  4. Hankitaan lisää tarvikelokeroita

Lisäksi katseltiin mallia uudesta jäsenmaksulapusta, tulostettaneen paperille jossa on tilisiirto-osa irrotettavissa. Laskuihin tulee viitenumerot, ehkä viivakoodikin jos löydetään sopiva ohjelma sen tulostamiseen. - Kokous päättyi noin 15:45 SA.
    Kokouksen jälkeen keskusteltiin sääntöasioista, muutamista yksityiskohdista. Seuraava sääntöehdotus lähtenee "kierrokselle" maaliskuun alkupuolella. 80m lähetteen aiheuttama häiriö murtohälyttimissä saadaan poistaa itse kunhan sovitaan kiinteistön talonmiehen kanssa asiasta. Lupa saatiin kaupungin kiinteistöpäälliköltä.

Käydään taas "keikalla"

Teemme reissun kahteen paikkaan sunnuntaina 24.3.2002. Ne ovat OH3AA Hämeenlinnassa ja Riihimäen Viestimuseo.
    Lähtö kerhon pihasta ensin OH3AA:lle ja noin tunti siellä ja sitten lähdetään Riihimäelle loppupäiväksi. Poislähtöaika katsotaan sitten siellä perillä.
    Siis lähtöaika kerholta klo 9:00. Pakataan riittävä määrä autoja täyteen. Reissua puuhaa Mikko, OH3HTU. Toivotaan runsasta osallistumista!!

Ohessa uudistettu jäsenmaksulappu

Toivottavasti niissä ei ole suurempia virheitä. Lapun pohja on peräisin internetistä, pankkiyhdistyksen sivuilta ja on MS Word-muodossa. Viitenumero ja viivakoodi jää tänävuonna pois, täytyy ensin käydä pankin tiskillä puhumassa näistä asioista tarkemmin.

Sääntöasia etenee

Hyviä kommentteja ja ehdotuksia on tullut, työstämme niiden pohjalta seuraavan sääntöehdotuksen "pureksittavaksi". Ehkäpä se saadaan maaliskuun alkupuoliskolla liikkeelle ja odottelemme sitten taas seuraavat kommentit. Sääntöjä on työstänyt tekstiksi Kari, OH3LP.

Kerholla ym.

Jopa toistakymmentä yhtaikaista kävijää on ollut kehoilloissa. Joinakin kerhoiltoina vastaavasti vähemmän, kuitenkin voidaan mainita määrä monikossa. Muitakin kävijoitä kuin kerhon jäseniä on ollut mukana kerhoilloissa. Murtohälytyslaitteiden häiriön korjaus on vähän "vaiheessa" mutta sitä ei ole unohdettu. Kevään edetessä tehdään sillekin asialle "jotain".
    Kerholle saa tuoda jonkinlaisen peltikaapin johon voisi laittaa kirjanpitopaperit ynnä muut sellaiset.
    Pakettiaseman antenni meni vähän kärsineen näköiseksi myrskyissä. Korjataan sekin jonakin kerhoiltana kun uskalletaan kelin puolesta mennä katolle.

Teemailtaan ohjelmaa...?

Kokouksessa oli puhetta että kokeiltaisiin tälläistäkin hommaa. Kukapa toisi näytille jonkin oman projektinsa tai muuta vastaavaa? Kuka tietäisi jonkun jolta voisi kysäistä että tulisiko kertomaan kerhoillassa jostakin mielenkiintoisesta asiasta?

73 de oh3bn


Sivu on tehty 18 maaliskuuta 2002
oh3lp