Valkeakosken Radioamatöörit ry.
oh3ab

KERHOINFO 3/2002


Sääntötalkoita

Uusien kerhon sääntöjen työstäminen jatkuu. Keskiviikkona 25.9.2002 kerhoillassa klo 18:00 alkaen jatketaan asian vääntämistä. Mukana saa olla mahdollisimman monta jäsentä sillä asia on aika tärkeä, uusilla säännöillä pitäisi kerhoilla sitten jopa kymmeniä vuosia!

Mikolla, OH3HTU:lla valtava QSL projekti

Koko kevään ja melkein kesänkin kestänyt projekti alkaa valmistua. Mikko on tehnyt mittavan työn ja nyt alkaa olla kaikki kerhon QSOt sähköisessä muodossa ja QSL:t tilastoituina. Nyt on jo "liian helppoa" tarkistaa tietokoneelta onko kuittaus tullut ja mitkä ovat puuttuvat maat jne..
    Jatkoa ajatellen on tulossa toimintaohjeet miten workitut QSOt ja QSL kortit tullaan kirjaamaan jotta säästyttäisiin myöhemmin samanlaiselta työltä. Paperiloki on edelleenkin se "kova sana" tietokonekaudellakin, siitä ne on siirrettävissä helposti lokiohjelmaan. Käytetään eri lokikirjaa kummallekin kerhon kutsulle. Eikun kerholle workkimaan!

SRAL:n kesäleiri 2002

Leiri oli jälleen Himoksella. Siellä bongattiin useita kerhomme jäseniä. Leiri oli tavallista pitempi koska SRAL oli järjestämässä kansainvälistä WRTC kilpailua. Välillä tuntuikin siltä että leirillä oli enemmän ulkomaisia kuin kotimaisia hamsseja. Kelikin oli suosiollinen, välillä peräti helteinen. Telttapaikat olivat hiukan vähentyneet, vanha teltta / asuntovaunualue oli muutettu sorapintaiseksi "konferenssiteltan" alustaksi.

OH3RDB

Toimii kerholla kuten ennenkin. Jatkoyhteydet maailmalle on edelleen poikki. Kesäleirillä kuuleman mukaan jotain on tekeillä, ongelmakohdat on kai suunnitelmissa kiertää internetin avulla. Perästä kuuluu sanoi torventekijä.

QTH oh3bn

Kuten lienee kunkin havainto, oh3bn on ollut kuuluvissa / näkyvissä tavallista vähemmän. Syynä on uuden QTH:n tekoprojekti. Muutto "mestan" läheisyyteen Urjalaan, väliaikaiseen "luukkuun" tapahtui kesäkuun aikana. Nyt on parasta aikaa menossa uuden QTH:n perustusten tekovaihe. Rekkakuorma seiniä ym. on tulossa elokuun jälkipuoliskolla. Antennimaston paikka on jo määrätty ja se Wirallistetaan rakennuslupamenettelyn kautta. Maston käyttöönottopäivä lienee jossain vuonna 2004. ADSL on siirretty muuton mukana ja e-mail toimii.

73 de oh3bn


Sivu on koodattu 4 elokuuta 2002
oh3lp