Valkeakosken Radioamatöörit ry.
oh3ab

KERHOINFO 4/2002


Sääntötalkoita

Keskiviikkona 25.9.2002 kerhoillassa värkättiin porukalla uusien sääntöjen kanssa. Vuoden alun tienoilla Kari, OH3LP teki pohjat säännöille "standardisäännöistä" ja aikaisempien pähkäilyjen ja kyselyiden perusteella. Nyt homma jatkuu taas, paikalla oli ainakin OH3KO, OH3LP, OH3SM, OH3HVR, OH3BN, OH3HTI, OH3HTU. Katseltiin säännöistä jokainen kohta erikseen ja Mikko, -3HTU kirjoitteli asiat / muutokset samalla koneeseen.
    Ohessa on viimeisin ehdotus uusien sääntöjen sisällöstä, kannattaa ottaa sohva selkään ja pähkiä rauhassa ettei sääntöihin pääsisi livahtamaan edes ns. "sammakon poikasia", sillä seuraavaan muutokseen voi kulua jopa kymmeniä vuosia. Sääntöjähän lähdettiin uusimaan kalliiksi käyneen kokousilmoittelun takia ja samalla sitten nykyaikaistetaan koko sääntöjuttu.
    Näistä sääntöasioista ollaan kuulolla, laittakaahan palautetta!!
Mikko OH3HTU: oh3htu@sral.fi, 040-5816384
Mauri OH3HTI: mauri.vainio@upm-kymmene.com, 040-7514746
Eki OH3BN: oh3bn@sral.fi (känny ollut vähän huonosti kuulolla viimeaikoina)
Yritetään saada uudet säännöt voimaan vielä tämän vuoden puolella jos vain mahdollista.

Kerhon internet yhteys

Toimii taas, uudet IP-osoitteet olivat vähän aikaa kateissa mutta taas netti pelittää.

Kerholla

Syyskausi alkaa taas, kesällä kerholla kävijät ovat hieman vähissä mutta näyttää taas toiminta kerhoiltoina elpyvän. BBS on edelleen hyvin hengissä, silloin tällöin toimii runkoverkkokin ja silloin boksi imaisee sisuksiinsa kauheen määrän uusia viestejä maailmalta. Kerhon tietokoneisiin on rakenteilla (ainakin OH3HTU ja OH3HTI värkkäilee näitä) PTT ohjauksia äänikortin peliportin kautta jotta digimodet toimisivat entistäkin paremmin.

73 de oh3bn


Sivu on koodattu 4 lokakuuta 2002
oh3lp