Valkeakosken Radioamatöörit ry.
oh3ab

KERHOINFO 1/2003


Vuosikokous 2003

Uudet säännöt eivät ole vielä tulleet viranomaisten käsittelystä mutta sovelsimme jo sitä kohtaa, missä ei enää velvoiteta laittamaan kallista kokouskutsua lehteen. Kokouskutsut lähtivät paperi- ja sähköpostina.
    Kokous toimitettiin kerholla sunnuntaina 16.2.03 klo 13:00. Paikalla oli -3HTI, -3HTU, -3MAF, -3HVR, -3NWD, -3VB, -3BN, -3SM, -3-7956, -3KUN, -3LP.
Tavallisten toimien jälkeen oli tilanne jossa pj:-3BN, siht:-3HTI, pöytäkirjantark.:-KUN, -3- 7956. Toimintakertomus ja -suunnitelma luettiin (3NWD) ja tilintarkastuskertomus käsiteltiin. Tilinpäätös näytti lievää tappiota (oli sääntömuutos -kokousilmoituksia ja kirppiksiä ei ehditty touhuta SRAL:n tapahtumiin).
    Jäsenmaksu säilyi 8,5 eurona, liittymismaksua ei peritä, vapaaehtoinen kannatusmaksu säilyy. Talousarvio olettaa että ensi vuonna on voittoa suurinpiirtein saman verran kuin nyt oli tappiota.
    Ensi vuoden "toimihenkilöiksi" määrättiin kai samat kuin menneenä vuonnakin, pj:-3bn, siht:-3HTI. Hallituksessa pj:n ja siht lisäksi -3HVR, -3HTU, -3SM, varalla -3HLY, -3KO. Tilintarkastaja-asia vähän muuttui, nyt on vain yksi tarkastaja ja toinen on varalla. Varsinainen tilintarkastaja on -3MAF ja varalla -3KOH. Kerhoaseman hoitajaksi määrättiin edelleen -3BN.
    Kohdassa "muut asiat" kuluikin sitten runsaasti aikaa:

Kerho täyttää 50v 17.6.2003

Tämän asian kanssa kokous pähkäili kaikenlaista ja tällaisia pitäisi alkaa puuhata:

- Pidetään kerhomme kokoinen 50v kesäleiri jossakin sopivassa saunallisessa uinti- ja nuotiopaikkaympäristössä lähellä tätä synttäripäivää. Leiriä "päällikkönä" alkanee puuhata XYL -3BN ehkä mahdollisesti määräämällä lisäporukkaakin töihin. SRAL:n edustajakin houkutellaan sitten leirille kameroineen mukaan.
    - Historiikki päivitetään, sitä alkaa tehdä -3MAF
    - Kesäkuun tienoilla kysellään josko Valkeakosken Sanomien toimittaja poikkeaisi kerhoillassa tekemässä lehteen jotain, jossa mainostamme vähän touhujamme
    - Kerhon perustamisessa mukana olleita (niin monta kuin löydetään) kysellään tekemään jokin juttu paperille / RA / paikallislehteen tms. ja mukaan kerhon leirille.
    Näistä asioista sai kerhon hallitus "vetovastuun" ja kehittelemme kerhoilloissa nämä asiat kevään mittaan järjestykseen.
    Kokouksessa oli sitten mielenkiintoinen pitkä "tutkiskelu" ja mielipiteiden vaihto CW - digimode - tietokone - harraste -asioista yleensä, mitä oli ennen ja mitä on nyt ja mihin ehkä "joudutaan". Sitten millä konstilla ehkä voitaisi ruveta vetämään mukaan "pystymetsästä sellaisia immeisiä", jotka voisivat syttyä tähän radioharrasteeseen.
    Keskustelua kokouksessa herätti myös VAPEPA ja tuleva TURVA 2003 harjoitus.

Kerholla

Kävijöitä on ollut kerhoilloissa vaihteleva määrä. Tietokonetavaraakin on tullut lisää, taitaavat toimiakin ihan ok. Pakettiboksi on pysynyt hengissä mukavasti, messut maailmalta eivät vain tahdo oikein kulkea edelleenkään, etelän runkoverkko on vaan niin "repaleinen" ja korjaus lienee jotenkin hankalaa..? Internet toimii sitten pakettiverkonkin edestä hienosti.

Kerhoinfoja hiukan harvakseltaan

"Toimitus" on ollut kohta vuoden vähän kiireinen, on tuo QTH projekti painostanut pysymään työmaalla kerhoiltoinakin ja "suolakaivoskin" heittelee "rukkasiaan" välillä viikoksi jonnekin päin Suomea. Asemaa ei ihan vielä voi uuteen paikkaan pölyn ja sekamelskan keskelle laittaa mutta jos kesän tienoilla olisi parempi tilanne, hamsäkin kaapeliputki ulos on vielä tyhjänä. Suurin osa PC verkosta on sentään jo kaapeloitu...

Yritetään mennä Hämeenlinnaan SRAL:n talvipäiville

21-23.3.2003 Aulangolla. Ei ole ainakaan kovin kaukana. Jos vain ehditään, tehdään kirppiskuorma kerholta pitkästä aikaa.

73 de oh3bn


Sivu on tehty 24 maaliskuuta 2005
oh3lp