Valkeakosken Radioamatöörit ry.
oh3ab

KERHOINFO 2/2003


Kerhon 50-vuotisjuhlaa, paikka on jo varattu ajalle 5-6.7.2003

Vuosikokouksessahan laitettiin käyntiin projekti jonka lopputuloksena olisi meininki jollakin tavalla juhlistaa kerhomme 50 vuotista olemassaoloa.
    Sopiva paikka on löydetty ja varattu, Halkosuon Metsästysseuran Maja, 5-6.7.2003. "Maja " on uusi tukeva hirsirakennus ja melko kookas, valmistunut loppuvuodesta 2002 (vanhasta majasta teki taannoin selvää tuhopolttaja). Sisällä n. 100 istumapaikkaa pirttipöytien ympärillä. Iso varaava takka/uuni, hyvä keittiöosasto isoilla jääkaapeilla. Hyvänkokoinen parvi vaikka kattoterasiiksi, parvelle mahtuu useampikin majoittuja. Verkkosähköä ei ole mutta sen korvaa komeasti reilunkokoinen dieselgeneraattori ulkorakennuksessa, se jaksaa kaiken muun kuorman lisäksi vääntää sähkölämmitystäkin.
    Löytyy erillinen saunarakennus uimapaikaksi kaivetun lammikon reunalta. Lammessa on kuulemma vesi viileätä helteelläkin. Käyttövesi tulee kaivosta, toivottavasti se ei ole enää heinäkuussa niin kuivakka kuin talvella, tämä ongelmahan on koettu männätalvena useammassakin huushollissa. Pihanperän "kaappiosasto" on perinteinen, ulkona vähän sivummalla kuten sata vuotta sitten maaseudulla mutta varustettu seinillä ja oven saa sisäpuolelta säppiin. Majan käyttökorvaus viikonlopulta on positiivisella tavalla yllättävästi niin kilpailukykyinen jotta parempi ottaa tilaisuudesta juhla irti.
    Viikonlopun ohjelma on vielä täysin avoin, mutta kovin tiukasti "ohjattua jumppaa" vähän vältellään. Juhlaillallinen kuitenkin järjestetään. Kerhon hallitus ei ole vielä ohjelma-asiasta ym. käytännön asioista pitänyt kokousta mutta eiköhän sellainen lähiaikoina laiteta toimeksi.
    Toivomme kaikkia kerhon jäseniä ja mahdollisimman monta kerhon perustajajäsentä ja muita kerhon alkuajoista asti mukana olleita mukaan juhlistamaan 50-vuotiasta kerhoamme.
    Laitamme juhlasta tarkempaa tietoa heti kun sitä on enemmän suunniteltu. Erityisen hyvä olisi jos tulisi ehdotuksia viikonlopun "ohjelmoimisesta". Ehdotuksia ottaa vastaan ainakin oh3bn, puh. 0400-638689,  oh3bn@sral.fi

73 de oh3bn


Sivu on tehty 24 maaliskuuta 2005
oh3lp