Valkeakosken Radioamatöörit ry.
oh3ab

Toimintasuunnitelma 2009


Yleistä

Kerhon tarkoitusperän mukaisesti, pyritään kaikin tavoin ylläpitämään ja edistämään radioamatööritoimintaa sekä Valkeakoskella että sen ympäristökunnissa. Kerhon talouden sekä jäsenmäärän kasvun suhteen pyrimme positiiviseen tulokseen.

Kerhotoiminta

Kerhoillat pidetään perinteisesti keskiviikkoisin klo 18:00 alkaen. Kehitämme ja laajennamme edelleen kerholla olevaa komponentti- ym. tarvikevalikoimaa. Pyrimme kehittämään kerhotiloja yhä käytännöllisempään sekä toimintaa aktivoivaan suuntaan. Nykyisen radiokaluston myötä, kerhoilloissa on mm. mahdollisuus lisätä, laajentaa ja monipuolistaa työskentelyaktiivisuutta.

Toiminta

Radiokaluston suhteen kerho on erinomaisessa tilanteessa. Antenneja joudutaan kyllä huoltamaan ja vaihtamaan, tästä kesällä antennitalkoot. Hankintoja kannattaa harkita tietokoneiden ja kalusteiden osalta.

Vapaa-aikatoiminta

Kerhon omaa kesäleiriä on innovoitu valkeakoskella. Jossa Hami tyyppistä toimintaa vapaan oleskelun ohella. SRAL:n tapahtumiin pyrkimys ottaa osaa ja tuoda OH3AB:lle näkyvyyttä. Kerhon hallituksen piirissä voidaan ideoita joitakin vaihtoehtoja vuoden 2009 kevätretkikohteeksi.

Kilpailut

Mahdollisuuksien mukaan, osallistumme HF- VHF- UHF kilpailuihin kerhon tai omin tunnuksilla.

Tiedotustoiminta

Kerhon Internetsivut toimivat edelleenkin perustiedotuskanavana. Sivuja ylläpidetään tarpeen mukaan - kuukausitasolla. Varsinaiset kerhoinfojulkaisut pyritään julkaisemaan kerhon sivuilla.

Koulutus

Tarvittaessa voimme avustaa pienien tekniikkapalavereiden avulla RA- harrasteeseen mukaan tulevia. Kerhon jäsenille voisimme jatkaa tekniikan teemailtojen järjestämisiä. Aiheita voisivat olla esimerkiksi johdatus satelliittityöskentelyyn, APRS, mikrokontrollerien (PIC prosessori) ohjelmointi tai vaikkapa antenni/syöttökaapeliteorian lisäpohdiskelu. Sähkötyskoulutuksen järjestämisestäkin on ollut keskustelua kerhoilloissa, mikäli kiinnostusta on niin sitäkin on järjestettävissä.

Kerhon tunnukset

Kerhon millenium-tunnus OH2OOO jatkanee edelleenkin aktiivista toimintaansa. Pakettiradionoden tunnus OH3RDB lopetetaan tai sen muuttamista APRS-digipiitteritunnukseksi harkitaan.

Valkeakoskella 22.3.2009 / OH3HVS


Sivu on koodattu 23 maaliskuuta 2009
oh3lp