Valkeakosken Radioamatöörit ry.
oh3ab

Toimintasuunnitelma 2014


Yleistä

Kerhon tarkoitusperän mukaisesti, pyritään kaikin tavoin ylläpitämään ja edistämään radioamatööritoimintaa sekä Valkeakoskella että sen ympäristökunnissa. Kerhon talouden sekä jäsenmäärän kasvun suhteen pyrimme positiiviseen tulokseen.

Kerhotoiminta

Kerhoillat pidetään perinteisesti keskiviikkoisin klo 18:00 alkaen. Nykyisen radiokaluston myötä, kerhoilloissa on mahdollisuus monipuoliseen työskentelyaktiivisuuteen. Laiterakentamisella ja virittelylle pyrimme luomaan hyvät mahdollisuudet. Tarkoitus myös luoda it-järjestelmä, joka on tukena jäsenille.

Toiminta

Radiokalusto kerholla on hyvä. Antenneja joudutaan huoltamaan, ainakin 2m yagi kaipaa huoltoa. Hankintoja kannattaa harkita, mikäli tarpeellista hankittavaa ilmenee. On ilmennyt myös PEPA kiinnostusta ja jos kiinnostus jatkuu, on mahdollista luoda suhteet ja toimintasuunnitelma vapaaehtoisen pelastuspalvelun suhteen.

Vapaa-aikatoiminta

SRAL:n tapahtumiin pyrkimys ottaa osaa ja tuoda OH3AB:lle positiivistä näkyvyyttä. Kerhon järjestämät aktiviteetti, esim. leiri tai muu.

Kilpailut

Mahdollisuuksien mukaan, osallistumme HF- VHF- UHF kilpailuihin kerhon tai omin tunnuksilla.

Tiedotustoiminta

Kerhon www-sivut toimivat edelleenkin perustiedotuskanavana, myös hyödynnämme SRAL:in tiedotuspalveluja ja sähköposteja.

Koulutus

Tarvittaessa voimme avustaa tai järjestää radioamatööri harrastuksen piiriin kuuluvaa tukea ja koulutusta.

Kerhon tunnukset

Päätunnus on OH3AB. Kerhon millenium-tunnus OH2OOO.

Valkeakoskella 15.3.2014 / OH3HVS


Sivu on koodattu 18 maaliskuuta 2014
oh3lp