oh3ab

Etusivu | Yhteystiedot | Jäsenet | Toiminta | Historia | Tapahtumat | Linkit | Kaupunki

Kerhoillat

Joka keskiviikko alkaen klo 18:00. Kerho sijaitsee Valkeakosken keskustassa Valtakatu 20. Samassa talossa toimii mm. Valkeakosken musiikkiopisto. Kerhon sisäänkäynti on takapihalta. Sitten vaan torvisoiton saattelemana ylimpään kerrokseen.

TERVETULOA!


Sääntömääräinen VUOSIKOKOUS

AIKA Su 15.4.2018 klo 12:00 ->
PAIKKA Valkeakosken Radioamatöörit Ry:n kerhotila. Valtakatu 20 Valkeakoski.

Kerhon säännöt, joihin kutsussa viitataan löytyy mm. kerhon internetsivuilta: Toiminta - kerhon säännöt: Tarvittaessa ne ovat saatavana paperikopiona kerhon hallituksen jäseniltä.

Viimevuosien käytännön mukaan, on uusi hallitus välittömästi vuosikokouksen jälkeen pitänyt oman järjestäytymiskokouksensa, jossa se on mm. valinnut hallituksen toimihenkilöt.

Tervetuloa … kahvitarjoilu!

73, de oh3ab


Huomio kerholaiset

Kerho järjestää reissun museo militariaan Hämeenlinnaan sunnuntaina 20.5. klo12

Museolla vastassa OH3NVK joka opastaa paikan päällä ja esittelee museon oman radioamatööriaseman OI3SVM:n Lipun hinta 8€. Museon ohessa myös kahvila. Yhteiskuljetuksia pyritään järjestämään tarpeen mukaan.

73, de oh3ab


Kesäleiri Rauttunmajalla 3.-5.8.2017

Tervetuloa kaikki OH3AB:n jäsenet perheineen viettämään yhteistä aikaa leirielämän puitteissa.

Leiri alkaa perjantaina 3.8 iltapäivällä ja kestää aina sunnuntaihin 5.8 iltapäivään. Myös päiväosallistujat ovat tervetulleita. Leirille osallistuminen on maksuton ja ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Kustannuksia tukemaan on paikanpäällä kolehti pussi. Majoitus; Leiri tyyliin teltoissa, mutta isoa majaa voi myös käyttää ryhmämajoitukseen, pelkän makuupussin kanssa.
- Tarkemmin leiristä liitteessä: Kesäleiri2018.pdf


Pikkujoulut 12.12.2018

Valkeakosken Radioamatöörit ry:n, OH3AB, pikkujoulut pidetään kerholla keskiviikkona 12.12.2018 klo 18.00 eteenpäin! Tarjolla Glögiä ja muuta kivaa.

Tervetuloa!

73, de oh3ab